Support saya =) Jom Exchange Link! I will visit Yours!

My Blogger friends

Thursday, October 25, 2012

Saya nak minta maaf ni, maaf kan la tau!

Morning dear!

Pagi ni bangun tido terlupa lak hari ni dah hari Khamis. Maknanya esok da nak start cuti raya haji..Erk, rasa tension lak sebab stress tgk kawan2 yang meriah dah hupdate cakap nak bersiap sedia balik ke kampung. Begitu juga dengan en tunang aku tu..Seronoknyee orang tu dah nak bercuti..Aku lak masih di opis terpaksa meneruskan hidup..Nak buek mcm mano..Demi mencari sesuap nasi..Eceh..hahaha...

Ok, since esok da raya, takut tak sempat nak buka PC.. Jadi bek aku buat ucapan raya in advance ek! Dikesempatan ini aku nak minta ampun byk2 kat semua kawan2 blogger if aku ada tersilap kata & perbuatan ke..Kot ter-bagi komen yang x best or x jawab komen korang properly ke..I'm really2 sorry ek..Really appreciate semua kawan2 blogger yang ada sebab semua orang suka share ilmu & pengalaman yg berguna utk blogger lain ;D keep it up!

Pepun, kepada semua kawan2 yang nak pulang ke kampung tu..Sila berhati2 di jalan raya..Sila ingat orang tersayang...Sekarang ni musim hujan, jalan raya licin..If mengantuk berhenti lah rehat dulu, jangan tergesa2 di atas jalan raya ye..Malang tidak berbau sayang....Hope semua orang akan selamat pergi dan selamat pulang hendaknya. Kita jumpa lagi lepas raya ye! :D

Loveeee~

Comments
8 Comments

8 comments:

  1. Cik Iera pon ngah working ..
    uhuk uhuk ;(
    orang sume sibuk cuti ...

    Salam maaf dr Cik Iera jgak ye ...
    Cik Iera trus balik Melaka after habis keje ..
    (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yey..sama la kita :D tehee..sedih ek bila kita kerja orang len cuti,...hehe..oh terus balik ye! Hati2 jalan nanti ye :D

      Delete
  2. teha pon tgh kejaaa..gimme five u guyss..heeee...


    selamat hari rayaa..mohon maaf dari teha juga:PP

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...OK selamat hari Raya..Hati2 tau :D

      Delete
  3. selamat hari raya , linda pun kje lagi ni. Tunang linda kene keje raya ni, kesian ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oH..laa, kesiannye tunang Linda kene keje masa raya pulak..Huuu..hope dia tabah ;) Ok Linda, enjoy ur Raya! Hati2 tau :D

      Delete
  4. hai baru follow u, come visit dija blog.. selamat hari raya and salam kenal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye khadijah..Thanks sebab komen n follow...salam kenal juga..Will visit n follow ye ;) thanks!

      Delete

Thanks for your comment dear! =)

P/s: if komen via FB, saya tak dapat notification tau. Jadi, sorry kalau saya lambat reply / tak reply ye..Saya kena manual check ;)

May Allah bless you!