Support saya =) Jom Exchange Link! I will visit Yours!

My Blogger friends

Friday, June 29, 2012

Junk Food Paradise! Supplier makanan ringan di KL

Yey! Seronoknyee! Sebab terjumpa supplier / pemborong makanan ringan di KL..Nama kedai tu Fantasy Jungle Food..Class nama kedai tu~ heheh..Then, bila masuk dalam kedai tu, rasanya macam dalam paradise plak, tetibe lak macam kembali ke zaman kanak2 riang..hahaha..Seronoknyee jadi budak2 -___- hehe..

Kebetulan je pun kitaorang terjumpa kedai ni..Tu pun masa kitaorang pusing2 area tu usha kedai2 kereta. Masa tu kitaorang tgh ada appointment ngan sorang brother yang jual barang online, so datang Wangsamaju sebab nak collect barang tu... Sekali pusing2 tertarik dengan kedai ni..Tak sangka pun kedai ni supplier makanan ringan, sebab dari luar macam kedai jual ginseng >__< sorry tokey..hehe...

Tak rugi la follow instinct masuk kedai tu...Part yang best  tu sebab makanan ringan tu semua dalam bentuk pukal dan murah! Jadi boleh la aku beli semua tu untuk projek Candy Bar aku masa wedding nanti & untuk door gift budak2 juga :D

Orang yang paling seronok sudah tentulah My Encik ehem2 tu sebab teringat zaman childhood dia dengan semua makanan2 tu..Tak sangka ye junk food tu semua wujud lagi :P So semalam, bila da masuk dalam kedai tu, jadi lah sesi sandar menyandarkan pada kenangan..Patut buat video clip dalam kedai ni jek...hehe

So, kalau ada yang berminat nak visit. Kedai ni kat Sri Rampai, dekat Wangsamaju. Kedai ni dekat belakang tempat futsal yang bising dengan karaoke tu + berdekatan dengan Sri Rampai International School tu....Tak silap sebelah NSK [pasar basah] gak..huhu...

Enjoyzz!

Ni la kedai tu


Rasa macam nak duduk dalam kedai ni forever :D
Situ ada
Sini pun ada
Macam2 pun ada
Model gula2???
Rambanggg mataaa @___@
Aaaaa! Konfiusss!
Nak itu nak ini gak..emmm (basket da penuh da)..heee
Tengah jalan2 sekali ternampak barang yang tersorok ini...
Coklat TORA, DING DANG, JOJO..haha..Dulu obses gila dgn mainan misteri dia..Siap follow up tu dulu dia bagi game apa..haha
Cuba tengok muka dia, muka excited gila kan? hahaha o__0

Ingat lagi tak gula2 ni? nyummnyum...
Lollipop yang sgt fames dulu
Lollipop ni kalau kat Cadnylicious RM 16 tau, kat sini RM 2 jek!!



Kawaaaiiii! Lollipop kungfu panda! haha..budak2 confirm histeria nanti
Segala version lollipop pun ada..U just name it...


Nini cokolat celup, celup, celup (kalau korang ingat tagline dia lagi)

Suka gila mende ni dulu!!
Comey gila! Coklat ladybird n bee....Nak! Nak!
Suka mainan ni dulu.kalau tiup nanti akan kuar bunyi then kipas tu akan berpusing...




Oh My paradisee @___@ tetibe terasa macam nak buka kedai runcit plak..Harga dia pun sangat laa murah & berbaloi2!Loveeeeee!

utk location kedai ni..click sini utk google maps dia: http://www.mycen.my/nsk-grocery-wholesaler-wangsa-maju/

Boleh call sendiri gak utk Tanya tokey tu ye

Address: 8097 (Jalan Kilang), Jalan 2/27A, Wangsa Maju,
53300 Kuala Lumpur, Malaysia
Alamat Poskod: 53300 Kuala Lumpur
Tel:
+603 4021 2787, Fax: +603 4021 1787
Website: http://www.nsktrade.com/
GPS Coordinates: N3 11.974 E101 43.553
Comments
8 Comments

8 comments:

  1. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    excited hoccay!

    nak terjah jugakkkk..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee...kan?? ikutkan da nak meloncat2 da..sekali teringat lak da nak jd bini orang..so kene behave..gegegege...Sila la terjah! best!

      Delete
  2. jue! kat mane area kedai nh yea..please2 nk g borong jugak nh..
    jue.. kenal kita lagi tak..
    Sama2 SU Agong MPP 2007/2008 from UMT

    ReplyDelete
    Replies
    1. dear! haha kecik je dunia ;) congratz ye sebab now da jadi B2B..hehehe...ofcoz dear still remember u..:) kedai ni kat KL dear..di wangsa maju :D

      Delete
  3. thankz yerk share info nie..mmg tercari2 kedai borong utk door gift hehe

    ReplyDelete
  4. Tahun 2014 ni masih wujudkah kedai ini? :)

    ReplyDelete
  5. Fantasy Jungle Food -Pemborong Makanan Ringan(Bandar Baru Ampang) Dibelakang Pasaraya GIANT Bandar Baru Ampang, Kini Dibuka ,Terima Kasih . TEL:4287 8001

    ReplyDelete

Thanks for your comment dear! =)

P/s: if komen via FB, saya tak dapat notification tau. Jadi, sorry kalau saya lambat reply / tak reply ye..Saya kena manual check ;)

May Allah bless you!