Support saya =) Jom Exchange Link! I will visit Yours!

My Blogger friends

Thursday, January 3, 2013

Result for My Give Away!

Good morning dear!

Jeng jeng jeng..31/12/12  suppose is the date for me to announce my giveaway result! Sorry dear sebab lambat announce....Sangat bizy giler ngan my DIY project  yang melambak2 tu :P Almaklumlah, countdown big day tinggal 5 minggu dari sekarang..erk..

Ok, lah..So, noww...As promise..for  the winner, pls enjoy the gift ye..Senang je kan dapat brg free kan  ;) Rezeki kamu dear & Ikhlas dari saya... to add sweetness in your life.. Well, good starting for your new year juga ;) n sorry la if hadiah ni tak seberapa je ;)

So now....I'm proudly announce~  Pemenang utama is   sunflowergo2.blogspot.com





Hadiah saguhati pula adalah utk  AyongAtikah Zaid~




Jadi kepada 2 kawan blogger saya yang sweet ni, sila bg  butiran anda kepada saya utk saya pos semua hadiah2 yang dijanjikan ini..Enjoyzz! Email  me your detail (nama, alamat n no phone) utk saya pos gift ni ye @ juliza_dis4@yahoo.com

Thanks you dear for your support! I do really appreciate it! So now pleasee enjoy your gift!! hehe..
Comments
4 Comments

4 comments:

  1. alhamdulillah.....syukur sngt2...hepynya......tahniah untuk ayong juga ye....sekarang juga cik mah email details...tq miss jue... :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...seronok!!thanks jue...nnt ayong bg details ek...hehehe...=)

    ReplyDelete
  3. thanks cikmah...congrats utk awak jugak....nak order oren jus blh?hehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha....tq2....boleh2....siap!!!!

      Delete

Thanks for your comment dear! =)

P/s: if komen via FB, saya tak dapat notification tau. Jadi, sorry kalau saya lambat reply / tak reply ye..Saya kena manual check ;)

May Allah bless you!