Support saya =) Jom Exchange Link! I will visit Yours!

My Blogger friends

Monday, February 18, 2013

My DIY veil & DIY hand bouquet for majlis bertandang ♡♥♡♥♡♥

Good day my dear!

Haaa..saje je nak reveal rupa DIY veil & DIY hand bouquet aku...tadaaa!! Soo happy sbb hasil DIY menjadi =) sangattt puasss!

Xoxoxoxo! N happy sebab majlis semua da selesai! Weee~ nanti aku update gambar kawen ek..now otw nak balik KL..malam nanti plak da nak fly da gi honeymoonnnn...jeng jeng jeng o____O

Comments
8 Comments

8 comments:

  1. Replies
    1. errr..tehee..biasa2 jek...cantik di mata hubby maybe..kiiki..thanks! :D semua b2b pun cantik yang..hehe

      Delete
  2. Replies
    1. kan? saya suka veil DIY saya sendiri..saya pun x sangka jadi cantek..kekeke

      Delete
  3. selamat berhoneymoon ye....t story2 tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..tq cik mah :) Nga pening nak susun entri banyak sangat lak nak update..hehe

      Delete
  4. hi..salam kenal..done follow you...sudi2kanlah follow sy jgk:-)

    http://kucingsenyap.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thanks for your comment dear! =)

P/s: if komen via FB, saya tak dapat notification tau. Jadi, sorry kalau saya lambat reply / tak reply ye..Saya kena manual check ;)

May Allah bless you!