Support saya =) Jom Exchange Link! I will visit Yours!

My Blogger friends

Wednesday, December 5, 2012

GM plaza Episode 2 :P

Good morning dear!

 Berkenaan my previous entri, pasal my journey to GM Plaza chow kit [klik sini utk flash back]...Huu~ tak sangka ada byk pertanyaan dan soalan berkenaan harga barang di GM plaza tu..Soo sorry dear...sebab aku tak dapat amik gambar on detail pasal harga barang kat situ..Aku nak amik gambar tapi kena marah lak kan.Aku nak tanya harga tp diaorang mcm nak tak nak layan pulak...Ada tu jawab soalan aku dgn rudenye..Majoriti pun foreigner kan..huhu...Jadi, tu la pasal aku frust ngan pengalaman aku ke GM plaza hari tu..




Tapi tak pe, memandangkan ramai yang berminat nak tahu harga barang kat situ , so kat sini aku attach kan la gambar business card kedai yang jual kotak door gift tu ye..Yang untuk soalan pasal harga beads and pearls, insyallah weekend ni aku pergi sana lagi utk korek more info since kebetulan aku memang nak kesana semula sebab nak cari barang DIY wedding aku :)

Ni business card yang aku dapat utk kotak kahwin tu...

Close up in case  tak clear
Yang ni lak harga kristal yang aku sempat snap..kalau dia x marah aku time tu confirm da korang boleh tahu harga barang dia bape..huhu..


Nanti weekend ni aku ke sana lagi..Insyallah..kalau pergi aku akan update harga pearls beads and kotak yang cantik2 tu ye...

Comments
5 Comments

5 comments:

  1. Replies
    1. hehe..haah dear..harga memang berpatutan ;)

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. tq so much dear! hihi..if sempat jap lg nk siggah GM. ada terpandang website kt namecard tu, tp bila buka x de pic plak. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..agaknye business card tu just cukup syarat jek ;) nanti I share pasal GM tu..last weekend sy da kena semula ;)

      Delete

Thanks for your comment dear! =)

P/s: if komen via FB, saya tak dapat notification tau. Jadi, sorry kalau saya lambat reply / tak reply ye..Saya kena manual check ;)

May Allah bless you!