Support saya =) Jom Exchange Link! I will visit Yours!

My Blogger friends

Thursday, August 30, 2012

Projek pelamin anganku bermula : DIY Pelamin tunang

Hye, Good mornink Sunshine! ..

Tehee..Today aku nak update pasal pelamin bertunang bajet aku..

Weee! Alhamdulillah.Now dah lega sikit sebab barang2 pelamin dah ada di tangan aku..
Barang2 semuanya exactly macam dalam gambar kat bawah ni! Jadi here we go! projek aku seterusnya adalah untuk mendirikan pelamin anganku ini..tehee..

Option utk barang sewa DIY pelamin boleh visit di sini : Your DIY Project Supplies atau http://yourdiyprojectsupplies.blogspot.com/

Tema pink purple..
Mini stage & bantal duduk bulat yang disumbat dalam kereta..Muat jek
Ni lah barang2nye...

Comments
12 Comments

12 comments:

  1. Perghh...ju sampai naik jerawat sebab nervous nak tunang..hahaha..jgn mare...;) insyallah semua ok nye.. benda baik kn..allah sure bagi smooth nye..amin:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tehee...Hope hilang la jerawat ni before the date...nguu..haha....Thanks :P

      Delete
  2. tgh servey2.. jumpe blog nie...
    wah....mini pelamin utk rm150..mmg terbaik!
    btw, thanks for info

    ReplyDelete
  3. dah tgk pelamin DIY...simple & cantik! kreatif..
    bole share mne cari brg2 yg murah ni?xcited!
    survey byk tmpat, tp kbykan nye mahal2.. -.-'

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tgk juga di FB shop: Your DIY Project Supplies utk barang sewa yang murah juga dear..

      Delete
  4. MissJue: bantal bulat tu beli katne ek? adik2 berderet lagi akan kwin, nk beli je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat masjid jamek dear..Hrga RM 400 sepasang ;) kalau u lucky boleh la dapat lg murah than that..

      Delete

Thanks for your comment dear! =)

P/s: if komen via FB, saya tak dapat notification tau. Jadi, sorry kalau saya lambat reply / tak reply ye..Saya kena manual check ;)

May Allah bless you!