Support saya =) Jom Exchange Link! I will visit Yours!

My Blogger friends

Sunday, August 5, 2012

Step up revolution awesomeeee!!

Huhu..hari ni lepas terawih terus merayau2 makan angin melihat dunia...Then, tetibe lak ter-sangkut tgk movie :P x plan pun nak tgk movie, sakali ternampak mall baru (1 shamelin) yg baru dibuka di area Kg Pandan tu.. sekali sangkut kat TGV dia lak sebab tak ramai org ;) sgt seronok sebab x perlu beratur panjang..maybe for now masih baru, soon mesti akan ramai sebab mall ni pun dibuka di kawasan penduduk padat...

Anyway, thumbs up utk movie step up revolution nieh.byk dance dia sgt unexpected & byk elemen suprise! Tak senang duduk dibuatnya! cerita dia sangat tak bosan & jalan cerita sgt x predictable..Aku sangat kagum ngan seni diaorang especially masa babak dalam galeri seni diaorang..Awesome! I wish kat Malaysia ada orang orang seni yang kretif macam ni..

Tengok la Film Trailer dia kat sini

walaupun aku ni kaki bangku & tak reti menari, pinggang pun keras mengalahkan railway train but still aku rasa teruja sebab sangat kagum dgn bakat diaorg ni..Diaorang ni macam tak ada tulang..bila tgk kebolehan diaorg yg kretif tahap gaban I'm soo sure I can't dance! Diaorg sgt superb! Yg guys sgt masculin youu! awww! N yg gurls make me sgt jelous! Kalau menari memang boleh dpt body yang sangat hot mcm tu ke?? Aisey...

Btw, Rugi kalau tak tgk..tp beware ye! Sila jgn bawa budak kecik sebab pemakaian dan gaya diaorg di Miami beach tu sgt tak bersesuaian dgn budaya ketimuran kita ;)

Comments
2 Comments

2 comments:

  1. ehee..Thanks dear sebab visit ;) Tgk la cerita tu..Best! Confirm buat u tak senang duduk..teeheee

    ReplyDelete

Thanks for your comment dear! =)

P/s: if komen via FB, saya tak dapat notification tau. Jadi, sorry kalau saya lambat reply / tak reply ye..Saya kena manual check ;)

May Allah bless you!