Support saya =) Jom Exchange Link! I will visit Yours!

My Blogger friends

Friday, July 6, 2012

1st header for my blog!

Yey! Finally! Selepas berbulan2 jelous dengan blog orang len, akhirnya berjaya jugak aku memiliki header untuk my personal blog ni..:D Sila la usha2 header saya tu...

So thanks to Cik Kumbang (Nur Fatin) sebab susah2 buatkan header utk aku ni..Mesti pening kepala dia nak pikirkan design yang aku nak :P sorry

Disebabkan beliau ni sangat berperikemanusiaan dan bersabar, dengan baik hatinya dia bagi template free sekali sebab 1st & 2nd design yang dia buat x menepati citarasa aku..Bukan salah dia kalau aku yg cerewet :P

TQ dear sebab merealisasikan salah satu my hajat bulan ini :P So sape nak tempah, sila la ke blog beliau yang comey dengan lady bird tu (hope someday can have that lady bird too)...dia akan cuba penuhi citarasa korang, untung2 korang pun dapat free template gak..hikhik..

P/s: Template yang dia bagi aku x dapat nak download sebab guna PC opis..Nanti kalau da pasang tenet kat rumah aku download la template tu (ntah bila la tu) huk...sedih...

http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/

Comments
2 Comments

2 comments:

Thanks for your comment dear! =)

P/s: if komen via FB, saya tak dapat notification tau. Jadi, sorry kalau saya lambat reply / tak reply ye..Saya kena manual check ;)

May Allah bless you!